Külah Cafe'ye Mehteranlı Açılışı - Son Dakika
Yerel

Külah Cafe'ye Mehteranlı Açılışı

Külah Cafe\'ye Mehteranlı Açılışı

Dondurma, waffle ve espresso çeşitlerinin de sunulacağı Külah Galeto & Espresso Dondurma Cafe Gaziemir’de düzenlenen törenle hizmete girdi.

27.06.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dondurma, waffle ve espresso çeşitlerinin de sunulacağı Külah Galeto & Espresso Dondurma Cafe Gaziemir'de düzenlenen törenle hizmete girdi. Gaziemir Polis Merkezi ile pazaryeri arasında hizmet verecek olan Cafe'nin açılışı Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Halıkent Mehter Takımı konseriyle renklenen açılışta Gaziemir Belediye Başkanı Hali İbrahim Şenol Avrupa'da olduğu gibi Gaziemir'de de kış aylarında dondurma yemek istediklerini ve yerel işletmelerin artması için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

"Yüzde 100 Doğal Ürünler ve Taze Meyvelerle Üretim" sloganıyla günlük üretim yapacaklarını ve Gaziemirli'lere soğuk meyve yiyor hissi yaşatacaklarını iddia eden Külah Galeto & Espresso Dondurma Cafe Ortağı ve İşletmecisi Hakan Karslıoğlu "Açılışımıza gösterilen büyük teveccüh gurur kaynağımız oldu. Omuzlarımızdaki yükü artırdı. Gıda işi çok hassas olmayı gerektiren bir iş. Üretimini yaptığımız İtalyan usulü bir dondurma olan Gelato süt, krema, şeker, meyveler, vb... doğal malzemelerin karışımıdır. Diğer dondurmalardan ayrılan en büyük özelliği taze dondurma olmasıdır. Gelato birkac gün raf ömrü olan bir üründür. Taze iken tüketilir. Dondurmanın tazesi olur mu demeyin, bol taze malzeme dolu, koruyucu içermeyen Gelato, -12 ila -16 dereceler arasinda tezgahda bekler, raf ömrü kısadır. Ağzınıza attığınız kaşıkta yoğun bir lezzet alırsınız. Doğal malzemeler ile hazırlanan Gelato'nun rengi de canlı olur ve tazeliğin kokusunu alırsınız. Doğal malzemenin dokusunu ağzınızda hissedersiniz. Dondurmanın yanı sıra waffle, dilim pasta, börek ve espresso çeşitlerimizle de Gaziemir'e farklı bir damak tadı sunacağız." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Külah Cafe'ye Mehteranlı Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement