Kulalı Öğrenciler İçin Taşıma İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kulalı Öğrenciler İçin Taşıma İhalesi Yapıldı

Kulalı Öğrenciler İçin Taşıma İhalesi Yapıldı

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim ve orta okullarda taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için, Kula Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda taşıma ihalesi gerçekleştirildi.

13.08.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim ve orta okullarda taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için, Kula Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu'nda taşıma ihalesi gerçekleştirildi.

İlköğretim ve orta okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilerin taşıması için 78 hattan oluşan bin 275 öğrencinin taşıma ihalesine 5 firma katıldı. 5 firmanın teklif verdiği ihalede kesin olmayan sonuçlara göre S.S. 77 nolu Kula Min. Mot. Taş. Koop eksik evrak nedeni ile ihaleden elenirken AND Ulaşım Ltd. Şti ile Yarenler Turizm Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile girdiği dosya ile 4 taşıma hattı, S.S. 136 Nolu Çarıkballı Köyü Min. Mot. Taş. Koop 9 Taşıma hattı, Özgüven Kula Turizm ve Taş. Ltd. Şti 19 Taşıma hattı S.S 152 Nolu Mot. Taş. Koop. 28 taşıma hattı alırken 10 Taşıma hattının yeniden ihalesinin yapılacağı, 2 taşıma hattında firmaların eşit bedel vermesi nedeni ile inceleneceği, geriye kalan 6 hattın ise Muhammen bedelin altında olmasından dolayı aşırı düşük sorgulaması yapılacağı öğrenildi.

Kesin sonuçlar ihale komisyonu tarafından incelendikten sonra önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı Öğrenciler İçin Taşıma İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement