Kültür ve Turizm Bakanı Ünal - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bakan'ın konuşması Dünya Turizm Forumu Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Rus turist sayısında ortaya çıkacak muhtemel bir kaybı nasıl telafi edeceğimiz konusundaki çalışmalarımızı tamamladık" Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Rus turist sayısındaki değişiklik beklentisine ilişkin, "Rus turist sayısında ortaya çıkacak muhtemel bir kaybı nasıl telafi edeceğimiz konusundaki çalışmalarımızı tamamladık" dedi.

04.02.2016 13:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bakan'ın konuşması Dünya Turizm Forumu

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Rus turist sayısında ortaya çıkacak muhtemel bir kaybı nasıl telafi edeceğimiz konusundaki çalışmalarımızı tamamladık"

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Rus turist sayısındaki değişiklik beklentisine ilişkin, "Rus turist sayısında ortaya çıkacak muhtemel bir kaybı nasıl telafi edeceğimiz konusundaki çalışmalarımızı tamamladık" dedi.

Ünal, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen Dünya Turizm Forumu açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Forumun ikinci kez düzenlendiğini belirten Ünal, bu sayede turizmin ruhunun yeniden canlanacağını söyledi. Ünal, bütün dünyanın her zamankinden daha çok insanlığını koruması gerektiğini anlatarak, misafirperverliğin, barış ve kardeşliğin geliştirilmesinde herkesin sorumlu olduğunu kaydetti.

Bu tür forumların da buna hizmet etmesi açısından önemli olduğunu dile getiren Ünal, gelecek yıllarda forumların daha da güçlenmesini temenni etti.

Bakan Ünal, "Bu yıl Rus turistlerin gelişleriyle ilgili neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya "Rus turist sayısında ortaya çıkacak muhtemel bir kaybı nasıl telafi edeceğimiz konusundaki çalışmalarımızı tamamladık. Bundan en çok etkilenmesini muhtemel gördüğümüz il Antalya. Antalya ile ilgili de EXPO 2016 gibi önemli bir kaldıraç var elimizde, 6 ay sürecek olan... Biz, bu türbülansı rahat bir şekilde atlatacağımızı düşünüyoruz" yanıtını verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Ünal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement