Kumarhaneyi Mahkemeye Verdi - Son Dakika
Dünya

Kumarhaneyi Mahkemeye Verdi

Las Vegas'da kaybettiği 500 bin dolar için kestiği çeki ödemek istemeyen sarhoş kumarbaz, dolandırıldığı gerekçesiyle kumarhaneye dava açtı.

19.03.2014 12:42

Las Vegas'da kaybettiği 500 bin dolar için kestiği çeki ödemek istemeyen sarhoş kumarbaz, dolandırıldığı gerekçesiyle kumarhaneye dava açtı. Güney Kaliforniyalı işadamı Mark Johnston (52), çok sarhoş olduğu için kumarhaneye olan borcunu ödemek zorunda olmadığını çünkü kumarhanenin kendisine içki servisi yapmaması gerektiğini iddia etti.

Servetini otomobil bayiliğinden ve gayrimenkul girişimlerinden elde eden Johnston, Super Bowl öncesi kız arkadaşıyla birlikte geldiği Las Vegas'ta The Grand Kumarhanesi'nin sarhoşken kumar oynamasına izin vermemesi gerektiğini ileri sürdü.

Nevada yasalarına göre kumarhaneler, içki servisi yapabiliyorlar. Fakat Johnston'ın avukatı Sean Lyttle, the Grand Kumarhanesi'nin Johnston'ın kumar borcunu ödetmek için takip ettiğini ve aynı zamanda Johnston'ın ismine leke sürmeye çalıştığını söyledi.

Kumar oynarken tamamen sarhoş olduğunu söyleyen Johnston'ın hukuk danışmanları, görgü tanıklarının ifadelerine ve video kayıtlarına başvurmayı planlıyor.(AB/CK/ÖZK)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Kumarhaneyi Mahkemeye Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement