Kumluca'da Açılan Yaz Spor Okulları - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Açılan Yaz Spor Okulları

ANTALYA (AA) – Kumluca Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları sürüyor.

26.06.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (AA) – Kumluca Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları sürüyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan futbol ve basketbol okullarını ziyaret etti. Bir süre sporcuların antrenmanlarını izleyen Çetinkaya, öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

Çetinkaya, çocukları spor çatısı altında ahlaklı, dürüst birer insan olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz spor okulları açtıklarını söyledi.

Kumluca merkez ve Mavikent mahallelerinde futbol, basketbolun ise sadece ilçe merkezinde açıldığını bildiren Çetinkaya, öğrencilerin belediye tarafından belirlenen servislerle antrenman sahalarına taşındığını kaydetti.

Spor okullarına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Sizler burada yeteneklerinizi ortaya koyarak hem güzel, eğlenceli bir yaz tatili geçirecek hem de spor adı altında başka arkadaşlar edineceksiniz. Bizler ayrıca sizlere kalıcı olması temennisiyle spor çalışmalarınız dışında okumanız için kitaplar hediye edeceğiz. Bu kitaplarınızı okuyun, yaz spor okulu bitiminde okuduğunuz kitapları en iyi şekilde anlatabilenlere çeşitli ödüllerimiz olacak."

Başkan Çetinkaya, daha sonra öğrencilere yaş gruplarına göre belirlenen kitapları dağıttı. Yaklaşık 2 ay sürecek yaz spor okullarına 250 civarında öğrenci katılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Açılan Yaz Spor Okulları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement