Kumluca'da Çocuklar ve Yetişkinler Ortak Resim Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Çocuklar ve Yetişkinler Ortak Resim Sergisi Açtı

Kumluca'da ressam Gülten ve Mehmet Gökkaya tarafından eğitim verilen çocuk ve yetişkinlerin katıldığı ortak resim sergisi açıldı.

20.05.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da ressam Gülten ve Mehmet Gökkaya tarafından eğitim verilen çocuk ve yetişkinlerin katıldığı ortak resim sergisi açıldı.

Palet Sanat Evi'ndeki resim sergisinin açılışına, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Kaymakam Baştürk, toplumda sanata verilen değerin, o toplumun gelişmişliğinin en güzel göstergesi olduğunu, bu anlamda Kumluca'da her geçen gün sanatsal etkinliklerin arttığını gözlemlediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, resim yapmanın insanların hayal dünyalarını dışa yansıtma açısından sanatta farklı bir yeri bulunduğunu söyledi.

Sergi hakkında bilgi veren ressam Mehmet Gökkaya, sergide 16 çocuk ve 12 yetişkin olmak üzere toplam 28 ressamın yaptığı yaklaşık 150 civarından resim bulunduğunu söyledi.

Resimler arasında yağlı boya, karakalem, pastel ve sulu boya çalışmalarının bulunduğunu ifade eden Gökkaya, serginin üç gün açık kalacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Çocuklar ve Yetişkinler Ortak Resim Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement