Kumluca'da Öğrenci Servisleri Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Öğrenci Servisleri Bilgilendirildi

Kumluca'da öğrenci taşıyan şoförlere teknik ve yasal mevzuatlar konusunda bilgi verildi.

18.09.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da öğrenci taşıyan şoförlere teknik ve yasal mevzuatlar konusunda bilgi verildi.

Servis şoförleri için düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tuncay Erkul, Kıdemli Başçavuş Coşkun Güven, Kumluca Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Ramazan Canbaş ve servis şoförleri katıldı.

Toplantıda konuşan Erkul, öğrenci taşıyan şoförler ve araçların uyması gereken kurallar ve teknik donanımların ilgili kanun ve yönetmeliklerle belirlendiğini, her şoförün bu kurallara uyması gerektiğini söyledi.

Kurallara uyulması halinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmayacağını ifade eden Erkul, "Şoför arkadaşlar, taşıdığınız öğrencidir, ülkemizin geleceğidir. Anne babalar sizlere evlatlarını emanet ediyor. Bizler, emniyet görevlileri olarak hem öğrencilerimizin hem de sizlerin haklarını korumak için çalışıyoruz. Sizlerden istediğimiz zor şeyler değil, kurallara uyun, olası olumsuzluklarla karşılaşmayız" ifadesini kullandı.

Toplantı sonunda araçlarda bulundurulması zorunlu olan yangın tüpü pazarlayan firma tarafından tüplerin özellikleri ve kullanımı konusunda şoförler bilgilendirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Öğrenci Servisleri Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement