Kumluca'da Üç Mahallenin Ortak Yolu Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Üç Mahallenin Ortak Yolu Asfaltlanıyor

Kumluca\'da Üç Mahallenin Ortak Yolu Asfaltlanıyor

Kumluca Belediyesi tarafından Hacıveliler, Hızırkahya ve Salur Mahallelerinin ortak kullandığı Kocakesik sokakta asfalt çalışması başladı.

13.08.2015 14:58

Kumluca Belediyesi tarafından Hacıveliler, Hızırkahya ve Salur Mahallelerinin ortak kullandığı Kocakesik sokakta asfalt çalışması başladı.

Kumluca'da Hacıveliler, Hızırkahya ve Salur Mahallelerine ortak ulaşımı sağlayan Kocakesik sokakta, daha önce Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) tarafından içme suyu döşenmesi nedeniyle bozulan yolda, Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlama çalışması başladı.

Kocakesik sokağın Hacıveliler, Hızırkahya ve Salur Mahallelerine ortak ulaşımı sağlayan alternatif bir yol olduğunu söyleyen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yolun vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını belirtti. Çetinkaya, "Yolda ASAT tarafından içme suyu boru hattı döşenmesi nedeniyle bozulmalar olmuştu. Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyesi'nin bu yılki asfalt planında olan yolda asfaltlama çalışmalarına başladık. Asfaltlama çalışmaları kapsamında ekiplerimiz, Salur Mahallesi içerisinde bazı ara sokakları da asfaltlayacaklar. İnşallah çalışmalar tamamlandığın da üç mahallemizin ortaklaşa kullandığı bu yol vatandaşlarımıza daha güzel bir ulaşım sağlar" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Üç Mahallenin Ortak Yolu Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement