Kumluca Devlet Hastanesi'nde İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Kumluca Devlet Hastanesi'nde İftar Programı

Kumluca Devlet Hastanesi tarafından iftar programı düzenlendi.

09.07.2014 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Devlet Hastanesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Kumluca Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen programa Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Hastane Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, hastane personeli ve hasta yakınları katıldı.

Programda konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak adına geçen yıl başlattıkları iftar etkinliklerinin ikincisi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kumluca Devlet Hastanesi ve yönetiminin her geçen gün kendini yenileyerek hastalara en iyi hizmeti vermek adına gayretli bir çalışma içinde olduğunu ifade eden Taş, hastanenin bu günlere gelmesi ve eksiklerinin giderilmesinde ilçede bulunan hayırseverlerin katkısının büyük olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da hastane yönetimi, hastane derneği ve ilçe halkının hasta yakınlarıyla bir arada ramazan ayını manevi atmosferini paylaşmasının çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Çetinkaya, "Ramazan ayının manevi havasını bir arada teneffüs etmek bizleri daha güçlü, daha dik tutacaktır. Millet olarak bu gibi birlik ve beraberlik etkinliklerine çok ihtiyacımız var. Bir kez daha bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Devlet Hastanesi'nde İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement