Kurban Bayramı - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı

"Biz Büyük Bir Aileyiz" sloganıyla sahaya inen İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, bayram coşkusunu İstanbullularla paylaştı.

04.10.2014 19:12

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, "Biz Büyük Bir Aileyiz" sloganıyla sahaya inerek, bayram coşkusunu İstanbullularla paylaştı.

Büyükşehir Belediyesi'nin yazılı açıklamasında, belediye çalışanları tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın bayram mesajının İstanbullulara özel tebrik kartlarıyla iletildiği kaydedildi.

Tatile sevdiklerinin yanına giden İstanbulluların, havaalanları ve otogarlardan çeşitli hediyelerin yanı sıra çikolata ve kolonya ikramıyla uğurlandığı aktarıldı.

İstanbul'un önemli meydanlarındaki iletişim noktaları ve çevrelerinde çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunun yaşandığı ve bu merkezlerde vatandaşlara kolonya, şeker ve çikolata ikram edildiği belirtildi.

Aynı zamanda bu merkezi noktalarda bayramı daha kalıcı hale getirmek için karikatür çalışmasıyla birlikte özel çerçeveli fotoğraf çekimleri yapılarak, İstanbullulara bayram nostaljisi yaşatıldığı ifade edildi.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Kurban Bayramı'na ilişkin İngilizce broşürlerin havaalanları ve iletişim noktalarında yabancı ziyaretçilere ulaştırıldığı bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement