Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Sarıkamış ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

25.09.2015 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonunda yapılan programa, 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, askeri ve sivil erkan ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yetgin, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu belirtti. Bir Kurban Bayramı'nı daha huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yetgin, Sarıkamış halkının bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Toksoy da "Allah ülkemizin birlik beraberliğini bozmak isteyen fitneler fırsat vermesin. Bu güzel ülkede, bu güzel şehitler diyarı ilçemizde huzur ve sağlık, sıhhat içinde ailelerinizle birlikte daha nice bayramlara, kavuşmanızı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Protokol üyeleri, daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü ile jandarma komutanlığını ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement