Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Kurban Bayramı'nda Tarihi Çarşı bölgesinde trafiği rahatlatmak için düzenleme yapacaklarını bildirdi.

09.09.2016 13:46

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Kurban Bayramı'nda Tarihi Çarşı bölgesinde trafiği rahatlatmak için düzenleme yapacaklarını bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tarihi Çarşı'da Arnavut kaldırımlarının değiştirilmesi, doğalgaz, kanalizasyon, içme suyu ve elektrik gibi altyapı çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Tarihi Çarşı bölgesindeki derenin üstünün belli kısmını açarak, Safranbolu'nun içinden bir kanyon geçtiğinin fark edilmesi için bir çalışma yaptıklarını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Bu çalışmalarımız tamamlandı. Şu anda son rötuşlar yapılarak bayrama bitmiş bir vaziyette halkımızın hizmetine sunulacak. Bayram süresince Tarihi Çarşı'da belli bir trafik düzenlemesi yapacağız. Çiçekler Evi bölgesinden çarşıya giriş, oradan Naip Tarlasından mezarlık tarafına çıkan sokaktan da çarşıdan çıkış planlamaktayız. Çarşıya giriş ve çıkışı farklı güzergahlardan sağlayacağız. Bu konuda nihai kararı verecek olan Trafik Komisyonudur. Belediye olarak bu konuda altyapı çalışmalarını yapıp öneride bulunmak istiyoruz. Komisyon bu yönde karar aldığı takdirde tek yön uygulamasını gerçekleştirmiş olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement