Kurban Bayramı'nda Edirne Yerli Turistlere Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'nda Edirne Yerli Turistlere Kaldı

Kurban Bayramı\'nda Edirne Yerli Turistlere Kaldı

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen günübirlikçi ziyaretçiler, Edirne’yi tercih etti.

05.10.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen günübirlikçi ziyaretçiler, Edirne'yi tercih etti. Edirne'nin tarihi köprülerini ve nehirlerini gezen ziyaretçiler güzel havanın da tadını çıkardı.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle birçok Edirneli tatil beldelerine gitmeyi tercih ederken, özellikle İstanbulluların gözdesi yine Edirne oldu. Edirnelilerden boşalan şehri günübirlikçi ziyaretçiler doldurdu. Araçlarını tarihi Lozan Caddesi'ne park eden ziyaretçiler, tarihi Selimiye Camii'nin gölgesinde kiraladıkları bisikletlerle Meriç ve Tunca nehirlerinin güzelliklerini yaşadı.

"EDİRNE ÇOK GÜZEL BİR KENT"

İstanbul'un Kartal ilçesinden Edirne'ye geldiklerini söyleyen Akbulut çifti, oğulları Mert için İstanbul'un keşmekeşinden uzaklaştıklarını ve yeşil doğayı görmesini istediklerini belirterek, "Oğlumuz Mert ilk defa İstanbul dışına çıktı. Edirne uzun zamandır aklımızdaydı. Tarihi yapılarını görmek ve yemeklerini birçok televizyon kanalında izledik. Kurban Bayramı tatilini de fırsat bilerek gelip bir de yerinde görmek istedik. İstanbul'da yaşadığımız bölgede oğlumuz Mert istediği gibi çıkıp oynayamıyor. Açıkçası bu kadar yeşili uzun zamandır biz de bir arada görmemiştik. Edirne gerçekten çok güzel bir kent" dedi.

ASLIVAR: "ÇOCUKLUĞUMDAN BU YANA İLK KEZ BİSİKLETE BİNMENİN HEYECANINI YAŞIYORUM"

Kiraladıkları bisikletlerle kent turuna çıktıklarını söyleyen Aynur Aslıvar ise çocukluğundan beri ilk defa bisiklete bindiğini anlatarak, "İstanbul'da yaşıyorum ve sabah erken saatlerde Edirne'ye doğru yola çıktık. Daha önce bir kez daha gelmiştim ancak havanın kötü olması sebebiyle çok fazla gezme şansım olmamıştı. Bugün güzel havanın tadını çıkarmak için bisikletler kiraladık. Edirne'de güzel bir gün geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'nda Edirne Yerli Turistlere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement