Kurban Komisyonundan Önemli Duyuru - Son Dakika
Yerel

Kurban Komisyonundan Önemli Duyuru

Kurban Komisyonundan Önemli Duyuru

İzmit İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu yaptığı toplantıda, Kurban Bayramı’nda toplu kesim yapacak şahıs ve kurumların 7 Ağustos tarihine kadar İzmit İlçe Müftülüğü’ne müracaat etmeleri kararlaştırıldı.

29.07.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu yaptığı toplantıda, Kurban Bayramı'nda toplu kesim yapacak şahıs ve kurumların 7 Ağustos tarihine kadar İzmit İlçe Müftülüğü'ne müracaat etmeleri kararlaştırıldı.

İzmit İlçe Kurban Komisyonu, bayram öncesi gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında istişarede bulundu. 24 Eylül'de başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla toplu kesim ve satış yapacak vakıf, dernek veya şahısların 7 Ağustos Cuma gününe kadar İzmit İlçe Müftülüğüne yazılı müracaat etmeleri gerektiğini belirten yetkililer, "Kurban satışı ve kesim için müracaat eden şahıs ve derneklerin satış ve kesim yapacağı alanlar, İzmit İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından 14 Ağustos tarihine kadar kontrol edilerek karara bağlanacaktır" dediler.

Komisyon ayrıca, kurban satış pazar yerinin de Kandıra yolu Çayırköy mevkiindeki alanda kurulacağını da kararlaştırdı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Komisyonundan Önemli Duyuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement