Kurbanlarımız Kardeşlik İçin Projesi" - Son Dakika
Yerel

Kurbanlarımız Kardeşlik İçin Projesi"

Kahta İlçe Müftülük tarafından organize edilen "Kurbanlarımız kardeşlik için projesi" kapsamında kabul edilen kurbanlar yurtiçi ve dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

23.09.2015 15:05

Kahta İlçe Müftülük tarafından organize edilen "Kurbanlarımız kardeşlik için projesi" kapsamında kabul edilen kurbanlar yurtiçi ve dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Kahta Müftülüğünün ortaklaşa düzenledikleri söz konusu proje kapsamında vekalet yoluyla kurban programı organize ediyor.

Hayırsever vatandaşların vermiş oldukları kurban etleri hem Türkiye, hemde Afrika ve Ortadoğu'daki ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılacak.

Kahta Müftü Vekili Yılmaz Arı, yaptığı açıklamada, proje ile ilgili verdikleri vaaz ve hutbelerin çok etkili olduğunu belirterek, bazı vatandaşların televizyondan izledikleri programlardan da etkilenerek kurban vekaletlerini verdiklerini ifade etti.

Arı, vatandaşların  kurbanlarının 625 lira karşılığında Türkiye'de kesilmesini ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını yada 450 lira karşılığında yurt dışında kesilmesini ve oradaki insanlara dağıtılmasını sağladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurbanlarımız Kardeşlik İçin Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement