Kurbanlık Fiyatları Normal Seyrinde - Son Dakika
Yerel

Kurbanlık Fiyatları Normal Seyrinde

Kurbanlık Fiyatları Normal Seyrinde

Bandırma’da kasaplık yapan Mustafa Er Atik Bandırma civarında çok kaliteli ve besili kurbanlıklar olduğunu ve kurbanlık fiyatlarının normal olduğunu söyledi.

17.08.2016 12:03

Bandırma'da kasaplık yapan Mustafa Er Atik Bandırma civarında çok kaliteli ve besili kurbanlıklar olduğunu ve kurbanlık fiyatlarının normal olduğunu söyledi.

Bandırma'da 60 yıldır kasaplık yapan Mustafa Er Atik, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde fiyatların normal seyrinde olduğunu söyledi. Kasap Atik, "Et fiyatları şu anda normal seyrediyor. Dana kıyma kilosu 38 TL, kuşbaşıların kilosu 42 TL, koyun kemikli daha düşük 26 TL. Kurban bayramı yaklaştığı için hayvanların sağlıklı olması gerekir. Kurbanlıklarını vatandaşlar güvendikleri yerlerden alacak ve güvendikleri yerlerde kesimlerini yaptıracak. Eğer kendileri kurbanlık hayvanların durumları hakkında bilgi sahibi değillerse anlayan kişileri yanlarında götürmeleri gerekir. Bu yıl da Bandırma civarında çok kaliteli ve besili kurbanlıklar olacak ve fiyatlarda normal görünüyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurbanlık Fiyatları Normal Seyrinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement