Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneğinde Kongre Heyecanı Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneğinde Kongre Heyecanı Yaşandı

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneğinde Kongre Heyecanı Yaşandı

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin 4. Olağan Genel kongresinde mevcut Başkan Veysel Yaşar güven tazeledi.

15.07.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği'nin 4. Olağan Genel kongresinde mevcut Başkan Veysel Yaşar güven tazeledi.

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kongresi Dernek binasında yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Veysel Yaşar tekrar dernek başkanlığına seçildi.

Kongre öncesi bir konuşma yapan Dernek Başkanı Veysel Yaşar, dernek olarak önemli çalışmalara imza attıklarını kaydederek, "Bu yönettiğimiz süreç içerisinde ufak tefek dargınlıklar, kırgınlıklar olabilir. Herkesi mutlu etmek zaten mümkün değildir. Mahallelerimizdeki mesele ve problemleri, dernek yöneticileri olarak toplumun kanaat önderleri ve bürokratlarımızla birlikte çözmeye gayret gösterdik ve göstereceğiz" diye konuştu.

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği 12 kişilik yeni Yönetim Kurulu ise "Aliseydi Yiğit, Şükrü Özdemir, Mehmet Bozkurt, Erdal Evren, Hulusi Levent, Hacı Arif Avcu, Adnan Ertan, Mustafa Karagöz, Güldede Gültekin, Cemal Cavlak, Benli Benli, Aliseydi Ayık"şeklinde oluştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneğinde Kongre Heyecanı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement