Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm - KVP 19 Şubat Yeni Bölüm Detayları - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm - KVP 19 Şubat Yeni Bölüm Detayları

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm - KVP 19 Şubat Yeni Bölüm Detayları

19 Şubat Perşembe KVP yeni bölüm. Kurtlar Vadisi Pusu 247.bölüm izleyicileri aksiyon ve heyecan dozu oldukça yüksek bir KVP bölümü izledi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar İngilizlere unutamayacağı bir ders verir.

19.02.2015 22:03

Kurtlar Vadisi Pusu 247.bölüm 19 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümde yer yerinden oynuyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşandı ? Vadi son bölümün detayları haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 247.bölümde İngilizler ile Polat Alemdar'ın yönetimindeki KGT ekibi arasındaki savaş devam eder. Polat'ın Türkiye'de mücadele etmesi gerekenler sadece İngilizler değildir. Amerikan hizmetkarları da Türkiye'de istediklerini yapabilmek için Polat ve ekibini aşmak zorundadır.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit hedefine ulaşır. Cahit sonunda yüce majesteye ulaşır. Ancak Cahit'in yüce majesteyle görüşmesi hiçte istediği gibi olmuyor. Amerikalılar Cahit'in artık ajan olduğundan haberdardır ve onunla ilgili Polat Alemdar'ı çok büyük tehlikeye sokacak planları vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde ihtiyar heyeti yeniden toparlanma kararı alır. Polat Alemdar'ın aksaçlı görevini bırakmasından sonra görevi devir alan Hoca çalışmalarını sürdürmektedir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 247.BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm - KVP 19 Şubat Yeni Bölüm Detayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement