Kurum Müdürlerinden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kurum Müdürlerinden Ziyaret

Kurum Müdürlerinden Ziyaret

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Mal Müdürü Ömer Sezgün ve Fatsa İcra Müdürü Bican Yıldırım, Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz’ı makamında ziyaret ettiler.

06.10.2015 14:47

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Mal Müdürü Ömer Sezgün ve Fatsa İcra Müdürü Bican Yıldırım, Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Fatsa ilçesinde görev yaptıklarını birlik ve beraberlik içinde çalışmaları sürdürmek amaçlı bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Fatsa Mal Müdürü Ömer Sezgün, "Fatsa gerçekten havza olarak büyük bir ilçe. Bizler de burada görev yapan kurum amirleri olarak sık sık birbirlerimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde ortak fikirler alınıp kurumlarımızca uyguluyoruz. Kurumlarımızın da birbirleriyle bu anlamda temasları çok iyi oluyor. Bu ziyaretler diğer kurum amirlerine de örnek oluyor" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Fatsa İcra Müdürü ve Fatsa Mal Müdürü'ne teşekkür eden İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, "Fırsat buldukça bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerde kurumlarımızla ilgili konuşmalar yapıyor, birbirimizin fikirlerine önem veriyoruz. Fatsa ilçesi için elimizden gelenin en iyisini yamaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz bu anlamda devam edecektir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurum Müdürlerinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement