Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonları

Kuşadası\'nda Uyuşturucu Operasyonları

Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği tarafından iki ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

13.07.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'nda Emniyet Müdürlüğü Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği tarafından iki ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda bir uyuşturucu imalathanesi ortaya çıkarıldı, çok miktarda uyuşturucuya el kondu ve 2 kişi gözaltına alındı.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin ilk operasyonu Değirmendere Mahallesi'nde gerçekleşti. Armağan sitesinde ikamet eden M.S isimli şahsın evinde kenevir bitsini yetiştirdiği yönünde ihbar alan KOM ekipleri, yaptıkları operasyonda evin içerisinde bulunan odada Kenevirin yetiştirilmesinde kullanılan ve bitkilere ışık veren tavana asılı vaziyette 4 adet kırmızı renkli gün ışığı üreten vantilatörlü projektör tipi lamba, 1 adet mini elektrik trafosu, 1 adet ısıtma özellikli lamba ve saksılar içerisinde 35 Kök Kenevir Bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili M.S. göz altına alındı.

KOM ekiplerinin ikinci operasyonunda ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan hakkında soruşturma bulunan ve firar olarak aranan O.Y. isimli şahıs yakalandı. yakalanarak hazırlanan evraklar ile birlikte adli mercilere sevk edilecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement