Kütahayaspor 50 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Kütahayaspor 50 Yaşında

Kütahayaspor 50 Yaşında

Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım, bu sezon 50. yılına giren Kütahyaspor’a destek noktasında herkesten aynı duyarlılığı beklediklerini dile getirdi.

29.07.2015 11:20

Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım, bu sezon 50. yılına giren Kütahyaspor'a destek noktasında herkesten aynı duyarlılığı beklediklerini dile getirdi.

Başkan Ramazan Yıldırım, valilik ve belediye kanadında ciddi yardımlar aldıklarını belirterek, "Çinigar'dan yıllık gelen ortalama 250 bin TL kulübün SGK ve Maliye borçlarına taksitlendirilmiş durumda. Belediye Meclisi marifetiyle geçen sezon 250 bin TL'ye yakın bir maddi destek aldık. Bu yıl yine benzer rakamlarda destek alacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu, otoparklardan gelen gelirin de Kütahyaspor'a aktarılması noktasında söz verdi. Yine bu sezon başında imdadımıza yetişen Çinigaz firması da takımımıza 50 bin TL destekte bulundu. Bir özel hastane de aynı rakamlarda bir destekte bulunacak. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Ancak Kütahyaspor için özel bir yıl olan 50. yılda aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz"diye konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahayaspor 50 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement