Cezaevi Firarisi Dehşet Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi Dehşet Dolu Anlar Yaşattı

Cezaevi Firarisi Dehşet Dolu Anlar Yaşattı

Kütahya'da geçtiğimiz ay götürüldüğü hastaneden firar eden tutuklu Süleyman Geriş, polise uzun süre direndikten sonra biber gazı ve sis bombası atılarak etkisiz hale getirildi.

27.09.2015 13:58  Güncelleme: 14:41

Kütahya'da bir ay önce firar eden tutuklu Süleyman Geriş, evinde bir arkadaşını kısa süre rehin alıp serbest bıraktı. Eline av tüfeğini alan Geriş, eve kimseyi yaklaştırmadı. Polislerin sis bombası atması üzerine balkona çıkan Özgeliş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

BİR AYDIR ARANIYORDU

Alınan bilgilere uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Kütahya E Tipi Cezaevi'nde kalan Süleyman Geriş bir ay önce jandarmalar tarafından rahatsızlığı nedeniyle götürüldüğü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kaçtı. Bir aydır aranan Geriş Sazak Mahallesi Aksu Caddesi'ndeki evinde av tüfeğiyle pencereden havaya ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

ARKADAŞINI DA ÇIKARTMADI

Gelen polislere teslim olmayan Süleyman Geriş, yanında bulunan arkadaşını da evden dışarı çıkartmadı. Polislerin çabası sonucu Geriş, arkadaşının pencereden dışarı çıkmasına izin verdi.

"KENDİMİ ÖLDÜRENE KADAR BURADAYIM"

Elindeki av tüfeğiyle eve kimseyi yaklaştırmayan Süleyman Geriş "Ölene kadar evden çıkmayacağım, savaşacağım. Kendimi öldürene kadar buradayım. Zaten bütün sevdiklerimi kaybettim" diye bağırdı.


Polisler pencereyi kırarak içeriye biber gazı ve sis bombası attı. Bunun üzerine balkona elinde bıçakla çıkan Geriş, polisler etkisiz hale getirdi. Geriş gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi Dehşet Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • esat: Anne babasıni kaybetmiş kimsesi yok kötü arkadaş ortamı para bulmak için yapmış daha genç bi insan ceza evi onun için kurtuluş değil ve umutları bitmiş biri ben seni anlıyorum çocuk bende yattım ama kaçma cezan artıyor 12 0 Yanıtla
  • Cuguli: Sıkın kafasına 7 4 Yanıtla
  • urfali: yunus kardes ne kadar basit dusunen birisin be. yazik birakin gitsin diyor.allahim ne gunlere kaldik 6 1 Yanıtla
  • milliyetçi akturk: kurt sefo allah senin belanın versin de burda ucuz kahramanlık naraları atma bi daha 3 2 Yanıtla
  • gerçekhdp21: Kürt sefo:seni ....yapsınlar 1 1 Yanıtla
    sefo: Lan 21 plaka banami laf edecek uydurukcu 1 0

Advertisement