Kütahya'da Kaçak Sigara ve Tütün Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Kaçak Sigara ve Tütün Ele Geçirildi

Kütahya\'da Kaçak Sigara ve Tütün Ele Geçirildi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yapılan çalışmalarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

10.09.2015 14:54

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılan çalışmalarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat ve araştırmalar sonucu ilçede faaliyet gösteren 8 iş yerinde yapılan kontrollerde 7 bin 473 adet sarılı makarona doldurulmuş kaçak sigara, 63 kilo 574 gram satışı yasak olan kıyılmış tütün, 23 kutu boş makaron, 585 adet çarşaf olarak tabir edilen kağıt ele geçirdi. Kaçak ürünlerin satışını yapan iş yeri sahiplerine gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.

İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, "Emniyet birimlerimizce yapılan operasyonlar neticesinde elde edilen bilgiler, sigara kaçakçılığının terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Bu nedenle kaçak sigara veya tütüne verilen paranın terör örgütleri tarafından finansman kaynağı olarak kullanıldığı, hiçbir denetimi olmayan ve içinde ne olduğu belli olmayan kaçak sigaraların hem sağlığımızı hem de dolaylı yollardan teröre destek vererek ülke bütünlüğümüzü ve toplumsal huzurumuzu tehdit ettiği asla unutulmamalıdır" dedi.

Kaymakam Hatipoğlu ayrıca, "Vatandaşlarımız hem sağlıkları için hem de terör örgütüne destek vermemek için kaçak sigara veya tütüne rağbet etmemelidir. Ülkemiz açısından büyük önem arz eden bu sorunun çözümü için kaçak sigara veya tütün satışı ile karşılaşıldığında mutlaka 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunulması gerekmektedir" şeklinde uyarılarda bulunurken, Emniyet Müdürlüğünün bu konudaki çalışmalarına titizlikle devam edeceğini, hiçbir suretle taviz verilmeyeceğinin bir kere daha altını çizdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Kaçak Sigara ve Tütün Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement