Kütahya'da Kaybolan Avcıyı Akut Afyonkarahisar Gönüllüleri de Aradı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Kaybolan Avcıyı Akut Afyonkarahisar Gönüllüleri de Aradı

Kütahya\'da Kaybolan Avcıyı Akut Afyonkarahisar Gönüllüleri de Aradı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Uğurluoğlu, dernek üyesi 5 gönüllünün Kütahya’da kaybolduktan yaklaşık bir gün sonra ölü bulunan avcıyı arama-kurtarma faaliyetine katıldığını kaydetti.

05.01.2015 15:49

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Uğurluoğlu, dernek üyesi 5 gönüllünün Kütahya'da kaybolduktan yaklaşık bir gün sonra ölü bulunan avcıyı arama-kurtarma faaliyetine katıldığını kaydetti.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Kütahya merkez Sazak mevkiine ava giden Nurettin İmrah (57) akşam saatlerinde oğlunu telefonla arayarak yolunu kaybettiğini bildirmiş, durum hemen İl Afet ve Acil Durumu (AFAD) Müdürlüğü ve jandarma ekiplerine haber verilmişti. Olayı duyan AKUT Afyonkarahisar Temsilciliğine bağlı 5 gönüllünün hemen bölgeye gittiğini söyleyen Uğurluoğlu, arkadaşlarının diğer ekipler ile birlikte olay yerine giderek arama çalışmalarına başladığını söyledi. Uğurluoğlu, gece boyunca süren arama çalışmalarının ardından İmrah'ın cansız bedeninin Kocadere mevkiinde bulunduğunu belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Kaybolan Avcıyı Akut Afyonkarahisar Gönüllüleri de Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement