Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Simav'da Yatırımları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Simav'da Yatırımları İnceledi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi tarafından Simav ilçesinde yapılan yatırımları inceledi.

15.10.2015 14:13

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi tarafından Simav ilçesinde yapılan yatırımları inceledi.

Simav İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Şerif Yılmaz'a, brifing veren Kaymakam Türker Çağatay Halim, ilçeye yapılan devlet yatırımları hakkında bilgiler verdi. Brifingin ardından ilçede yeni hizmete giren Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret eden Yılmaz, daha sonra yapımı devam eden Simav Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Son olarak yapımı devam eden ilçeye 27 kilometre uzaklıktaki Karapınar göletinde incelemelerde bulunan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Karapınar göletimiz İl Özel İdaremizin kendi öz kaynakları ile yaptığı örnek göletlerden biridir. Simav'da devlet tarafından yapılan hizmetleri yerinde görmek için arkadaşlarımız ile birlikte geldik. Simav Devlet Hastanesi inşaatının 6 ay önce temelini atmıştık. Bugün bizim öngörümüzün üzerinde hızla hastane inşaatı devam etmekte. İnşallah 2016'nın sonuna kalmadan Simavlıların hizmetine sunmuş olacağız. Eynal Kaplıcalarında ise Belediye, MTA ve Özel idare kaynaklı yapacağımız çalışmaları yerinde incelemiş olduk. Bu bölgede yapacağımız çalışmaları beraberce kararlaştırdık. Bunların dışında bu yıl Simav'da bir ilki gerçekleştirdik. Köy yollarında sıcak asfalt uygulaması yaptık.

Hizmete açılan Simav'ın ilk sıcak asfalt köy yolunu kullandık. Bundan sonra da öncelikli olarak grup bağlantı yolları olmak kaydıyla gelecek yıldan itibaren sıcak asfalt yol uygulamalarımızı daha da yaygınlaştırmış olacağız. Ben bugün benimle inceleme turuna katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan bu yatırımların İlimize, ilçemize, insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Karapınar göletimiz tamamlandığında sulamayla birlikte insanlarımızın gelirlerine katkı sağlamış olacağız. Gelir düzeylerinin artmasına vesile olmuş olacağız. Bundan da biz mutluluk duyacağız. Bu bölgedeki vatandaşlarımız sulu tarımdan elde edecekleri ürün ve kazançları bereketli bir şekilde çocukları ile birlikte yemelerini nasip etsin."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Simav'da Yatırımları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement