Kütüphane Haftası'nda Optimum'a Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Kütüphane Haftası'nda Optimum'a Teşekkür Belgesi

Kütüphane Haftası\'nda Optimum\'a Teşekkür Belgesi

31 Mart-6 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası’nın 50.’si, Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde bulunan Adana İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen törenle kutlandı.

04.04.2014 12:59

31 Mart-6 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası'nın 50.'si, Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde bulunan Adana İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen törenle kutlandı. Törende Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne, Rönesans Eğitim Vakfı kanalıyla eğitime verdiği düzenli destekler ve 50. Kütüphane Haftası'na katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuh Yıldız, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selim Arslan, El Sanatları sanatçısı Ömer Erdoğan, Çukurova Edebiyatçılar Derneği, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Altın Koza A.Ş ve Groseri temsilcilerinin katıldığı töreni çok sayıda öğrenci de izledi.

İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nce hazırlanan ve "Hayat Boyu Kütüphaneler" sloganı ile şekillenen "50. Kütüphane Haftası" kutlama programının açılış konuşmasını, Kültür ve Turizm Müdürü Nuh Yıldız yaptı. Yıldız, konuşmasında, eğitime ve kitap okuma alışkanlığına katkılarından dolayı Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ne teşekkür etti. Bunun somut ifadesi olan teşekkür belgesini de Optimum Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Pınar Kefeli Özdoğmuş'a yine Kültür ve Turizm Müdürü Nuh Yıldız verdi.

Törende Çukurova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisi salonu dolduran katılımcılardan dakikalarca alkış aldı. Daha sonra, Ömer Erdoğan'ın büyük beğeni toplayan ahşap el sanatları sergisi açıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütüphane Haftası'nda Optimum'a Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement