Kütüphane Kitap Bağışı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kütüphane Kitap Bağışı Bekliyor

Sorgun'un Yeniyer Belediyesi tarafından Ahmetfakılı Mahallesi'nde açılan kütüphane, vatandaşlardan kitap bağışı bekliyor.

26.07.2016 14:19

Sorgun'un Yeniyer Belediyesi tarafından Ahmetfakılı Mahallesi'nde açılan kütüphane, vatandaşlardan kitap bağışı bekliyor.

Yeniyer Belediye Başkanı Osman Yılmaz, yıllardır jandarma karakolu olarak kullanılan binanın, ihtiyaç kalmaması üzerine boşaltılarak belediyeye devredildiğini, kendilerinin de bu binayı restore edip, yapılan ek binayla genişlettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Yılmaz, iki oda ve bir mutfaktan oluşan binanın bir odasının misafirhane, diğer odasının ise kütüphane olarak kullanılacağını söyledi.

Yılmaz, "Biz belediye olarak her türlü tadilat ve tamiratı yapıp bitirdik. Kütüphanemizin raflarının yapımı da tamamlanmak üzere. Şimdi vatandaşlarımızdan kitap bağışı bekliyoruz. Kütüphanemiz hizmete girdiğinde kasabamızdaki büyük bir boşluk doldurulmuş olacak. Ben bu binanın bize tahsisinde büyük gayret gösteren İl Jandarma Alay Komutanımız Sayın Selçuk Yıldırım'a da ayrıca şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütüphane Kitap Bağışı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement