Kuzey Egeli Turizmciler Uzayan Bayram Tatiliyle Umutlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kuzey Egeli Turizmciler Uzayan Bayram Tatiliyle Umutlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün'ün açıklamaları Ayvalık Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Ümit Özgültekin'in açıklamaları TOBB Turizm Kurulu Başkanı Özlem Sarı'nın açıklamaları Detaylar Deniz, kum, güneş, dağ ve termal tatil bölgeleri ile iç turizmin gözdesi olan Edremit Körfezi'nde işletmeciler 9 günlük bayram tatili ile umutlandı.

12.06.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün'ün açıklamaları

Ayvalık Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Ümit Özgültekin'in açıklamaları

TOBB Turizm Kurulu Başkanı Özlem Sarı'nın açıklamaları

Detaylar Deniz, kum, güneş, dağ ve termal tatil bölgeleri ile iç turizmin gözdesi olan Edremit Körfezi'nde işletmeciler 9 günlük bayram tatili ile umutlandı.

Şu anda yaz sezonu için turistik tesislerde yüzde 65 olan doluluk oranının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte daha da artacağı bildirildi.

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaz sezonunun başlangıcı ve okulların kapanmasıyla birlikte Edremit Körfezi'nin özellikle iç turizmde bir hareketlilik yaşadığına işaret ederek aradaki bir günlük sürenin Ramazan Bayramı tatiline dahil edilmesiyle 9 günlük sürede bu bölgenin güzel bir ivme yakalayacağını söyledi.

Kuzey Egeli Turizmciler Uzayan Bayram Tatiliyle Umutlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kuzey Egeli Turizmciler Uzayan Bayram Tatiliyle Umutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement