KVP 246.Bölüm ve Vadi'ye Yeni Katılan Oyuncu Hakkında Detaylar - Son Dakika
Soğuk Haber

KVP 246.Bölüm ve Vadi'ye Yeni Katılan Oyuncu Hakkında Detaylar

KVP 246.Bölüm ve Vadi\'ye Yeni Katılan Oyuncu Hakkında Detaylar

Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni katılan oyuncu hakkında detaylar. Vadi kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor.

09.02.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde neler yaşanacak ? 12 Şubat Perşembe akşamı yayınlanması gereken Vadi 246.bölümün ilk görüntüleri için geri sayım başladı. Dizi severler fragmanın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Son bölümde Brandon'un akıbeti merak edilmektedir. Polat Alemdar annesinin intikamını almaya çok yakındır. Kıbrıs'ta bir gece vakti kıstırılan Brandon için tehlike çanları çalmaktadır.

BRANDON ÖLECEK Mİ ?

Kurtlar Vadis Pusu yeni bölümün en merak edilen konusu Brandon ve Polat Alemdar hesaplaşması olacak. Biritanya hizmetkarı Brandon Polat'ın annesinin öldürülmesinden sorumludur. Polat Alemdar ise annesinin yasını tuttuğu günlerde her yerde bu ismi aramaktadır. Son bölümde Brandon'a çok yaklaşan P.Alemdar intikamını alabilecek mi ?

CAHİT İÇİN BÜYÜK GÜN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun James Bond'u Cahit için büyük gün. Cahit sonunda Yüce Majeste'nin gözüne girmiştir ve Majeste Cahit ile görüşmeyi kabul etmiştir. Peki Cahit gerçekten de tapınakçıların en tepesindeki isimle görüştürülecek midir ? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde sizlerle..

KURTLAR VADİSİNE YENİ OYUNCU

Ünlü oyuncu ve dublaj sanatçısı Levent Sülün "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni bir oyuncu dahil oldu. Levent Sülün Kurtlar Vadisi Pusu'da Leonların TİM Komutanı ve İngiliz İstihbarat Ajanı kimliğiyle karşımıza çıkacak.


Son Dakika Soğuk Haber KVP 246.Bölüm ve Vadi'ye Yeni Katılan Oyuncu Hakkında Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement