Kyk Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Kyk Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı

Kyk Futbol Turnuvası Bafra\'da Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra’da başladı.

24.03.2014 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra'da başladı.

Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdunda yapılan futbol turnuvası açılış törenine Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Mili Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Ünsal Uludağ, misafir yurt yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

Uludağ, yaptığı konuşmada, "Üniversite gençliğinin, üniversite öğrencisinin farkındalığı olmalı. Biz değerli öğrencilerimizden şunu istiyoruz, turnuva boyunca her şey sahada kalıp bitmeli. Yenen takım ile yenilen takım arasında kardeşlik olmalıdır. Ben tüm yurt takımlarımıza başarılar dilerim" dedi.

KYK Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise "Sizler yarınlarımızı şekillendirecek gençlersiniz. Göklerdeki dalgalanan bayrağımızı kıyamet sabahına kadar getirecek genç nesillersiniz. Bu memleket siz değerli gençlerimize emanettir. Düzenlenen bu futbol turnuvasına katılan yurt takımlarımıza başarılar diler, müsabakaların kardeşlik içerisinde geçmesini dilerim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bafra Şehir Stadı yan sahada Zile Öğrenci Yurdu ve Terme Öğrenci Yurdu karşılaştı. Maçın başlama vuruşunu ise KYK Bölge Müdürü Kasapoğlu yaptı.

İki takım arasındaki karşılaşma çekişmeli geçerken, maç 2 -2 beraberlikle bitti. Zile Öğrenci Yurdu takımı, penaltı atışlarında, Terme Öğrenci Yurdunu 4-2 yendi.

Turnuvanın beş gün süreceği bildirildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kyk Futbol Turnuvası Bafra'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement