L'oréal Türkiye, Dünyanın En Büyük Gençlik Buluşmasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

L'oréal Türkiye, Dünyanın En Büyük Gençlik Buluşmasına Katıldı

L\'oréal Türkiye, Dünyanın En Büyük Gençlik Buluşmasına Katıldı

L'Oréal'in beşinci kez delegasyon yolladığı, gençleri dünya liderleriyle bir araya getiren zirvede "Sürdürülebilir Gelişim" konusunda bilinci arttırmak için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

31.10.2014 10:42  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençleri dünya liderleri ile bir araya getiren dünyanın en büyük zirvelerinden biri olan 'One Young Wolrd' 15-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Dublin'de düzenlendi. Beş yıl önce iki İngiliz reklamcı Kate Robertson ve David Jones tarafından gerçekleştirilen "One Young World" organizasyonu her yıl 18-30 yaş arasındaki üniversite öğrencisiyle çalışandan oluşan 1500 kişiyi dünya liderleriyle buluşturuyor.

Türkiye'den önemli üniversitelerinden konferansa katılan 10 öğrenci ve L'Oréal'in global heyetinde L'Oréal Türkiye'yi temsilen yer alan Hande Aydın (L'Oréal Profesyonel Pazarlama Müdürü) üç gün boyunca dünya liderleriyle sohbet etme ve birikimlerinden faydalanma fırsatı buldu. L'Oréal, zirveye Ar&Ge, pazarlama, finans, insan ilişkileri gibi birçok farklı departmanından çalışan 35 kişilik delegasyon ile beşinci kez katıldı.

Eski Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kofi Annan, İrlanda Eski Başbakanı Mary Robinson, Nobel Barış ödülü sahibi Prof. Muhammad Yunus gibi birçok uluslararası ünlü konuşmacının katıldığı konferansta ele alınan en çarpıcı konular; sürdürülebilirlik, gelişim, döngüsel ekonomi, iklim adaleti, dönüşümcü liderlik, çeşitlilik, cinsiyet ayrımcılığı, insan hakları, eğitim ve sosyal ticaret oldu.

Konferansın geleceğin liderleri ile bugünün dünya liderlerini bir araya getirmesinin önemine değinen L'Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Canan Karacan konuşmasına şu şekilde devam etti;"4 gün süren konferans farklı kültür ve coğrafyaları temsil eden 1500 genç yeteneği bir araya getirirken, sürdürülebilir bir dünya hedefi doğrultusunda ortak sinerji sağlanan, önemli çıkarımlarda bulunulan bir platform olarak da öne çıkıyor. 180 ülkeden gelen gençlerin dünya liderleriyle geleceği masaya yatırmalarını çok önemsiyoruz. L'Oréal olarak beşinci kez delegasyon yolladığımız bu kıymetli konferansa L'Oréal Türkiye'den de temsiliyet sağladık. Bu konferansta yer alan L'Oréal çalışanları konferansta belirlenen konular kapsamında şirket için bir "Sürdürülebilirlik Projesi" geliştirip global yönetim kuruluna sunacaklar. Bu konferansın şirketimiz için de sürdürülebilir gelişim konusunda önemli ufuklar açtığını mutlulukla gözlemliyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel L'oréal Türkiye, Dünyanın En Büyük Gençlik Buluşmasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement