Laleli Turizm ve Tarihi Emitt 2015 Fuarı'nda Keşfediliyor - Son Dakika
Ekonomi

Laleli Turizm ve Tarihi Emitt 2015 Fuarı'nda Keşfediliyor

Laleli Turizm ve Tarihi Emitt 2015 Fuarı\'nda Keşfediliyor

LASİAD Laleli Otelciler Birliği, dünyanın 5. büyük turizm fuarı ünvanını kazanarak 71 ülkeden 63 binin üzerinde profesyonel katılımcıyı ağırlayan EMİTT 2015 Fuarı’nda Laleli Standı’nda yerini alıyor.

22.01.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LASİAD Laleli Otelciler Birliği, dünyanın 5. büyük turizm fuarı ünvanını kazanarak 71 ülkeden 63 binin üzerinde profesyonel katılımcıyı ağırlayan EMİTT 2015 Fuarı'nda Laleli Standı'nda yerini alıyor.

Uluslararası alanda güçlü bir ticaret merkezi ve moda, tekstil ve turizm alanında ülkemizin önde gelen temsilcisi olan Laleli, EMİTT 2015 Fuarı'nda temsil edilecek. Laleli'nin kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesini sağlamayı ve ülke ekonomisindeki kritik önemini vurgulamayı amaçlayan Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek EMİTT 2015 Fuarı'na katılacak.

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği Laleli Otelciler Birliği fuarda kendisine bağlı 43 oteli temsil edecek. LASİAD tarafından temsil edilecek oteller; Barın Otel, Grand Ant Otel, B. Şahinler Otel, Birbey Otel, Orient Mintur Otel, Grand Washington Otel, Grand Ons Otel, Sorriso Otel, Mosaic Otel, İstanbul Royal Otel, Yiğitalp Otel, Bekdaş Hotel Deluxe, Beyaz Kuğu Otel, Laleli Gönen Otel, Momento Otel, Oran Otel, G. Hilarium Otel, G. Durmaz Otel, Klas Otel, Klas Otel, Mirilayon Otel, Maya Otel, Büyük Keban Otel, Tilia Otel, Budo Otel, Hamidiye Otel, Delta Otel, Washington Otel, Amethyst Otel, Abel Otel, Gold Otel, Fuar Otel, Darkhill Otel, Yüksel Otel, Presitge Otel, Wyndham Old City Otel, Liberty Otel, Blackbird Otel, Zagrab Otel, Misa Otel, Polatdemir Otel, Emge Otel, Glorious Otel, Darkmen Otel şeklinde belirlendi.

LASİAD Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca Emitt 2015 fuarıyla ilgili "Laleli, İstanbul' un tarihinde çok köklü bir yere sahip olmakla birlikte, İstanbul' un en dinamik ve en gelişen bölgelerindendir. Tekstil sektöründeki öneminin yanı sıra yeni ve kaliteli otelleri ile de dünya standartlarını yakalamaktadır. Laleli'de 300'ün üstünde genç ve dinamik otel ile İstanbul'daki turizmin vazgeçilmez bölgesidir. Metro ve Marmaray hatlarına yakınlığı ile hem ticaretteki hem de turizmdeki konumunu sağlamlaştırmaya devam etmektedir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Laleli Turizm ve Tarihi Emitt 2015 Fuarı'nda Keşfediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement