Lancia'dan Ekim Ayı Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Lancia'dan Ekim Ayı Kampanyası

Lancia\'dan Ekim Ayı Kampanyası

Türkiye'de TOFAŞ çatısı altında temsil edilen Lancia, mini şehir otomobili Ypsilon için ekim ayına özel 20 bin liraya 20 ay vadeli ve yüzde 0 (sıfır) faizli kredi imkanı içeren bir kampanya başlattı.

15.10.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de TOFAŞ çatısı altında temsil edilen Lancia, mini şehir otomobili Ypsilon için ekim ayına özel 20 bin liraya 20 ay vadeli ve yüzde 0 (sıfır) faizli kredi imkanı içeren bir kampanya başlattı.

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Lancia, mini şehir otomobili Ypsilon için ekim ayına özel bir kampanya başlattı. Koç Fiat Kredi bünyesindeki Lancia Finans kanalıyla yürütülen kampanyada, Lancia'nın 5 kapılı kompakt mini şehirlisi Ypsilon, 20 bin liraya 20 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi imkanıyla sunulacak.

Ekim ayı boyunca Lancia Ypsilon'a 30 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek.

Tercihini Lancia Delta'dan yana kullanacak olan otomobilseverler ise 30 bin liraya 24 ay vadeli ve yüzde 0,72 faizli kredi fırsatından yararlanabilecek. Kampanya kapsamında, Lancia Delta 1.6 120 HP Dizel Selectronic modeline 61 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lancia'dan Ekim Ayı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement