Lancia'nın Mini Şehir Otomobili Ypsilon Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Lancia'nın Mini Şehir Otomobili Ypsilon Türkiye'de

Lancia'nın mini şehir otomobili Ypsilon tamamen yenilenerek, Tofaş çatısı altındaki Lancia Türkiye tarafından Türkiye'de satışa sunuldu.

10.05.2013 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lancia'nın mini şehir otomobili Ypsilon tamamen yenilenerek, Tofaş çatısı altındaki Lancia Türkiye tarafından Türkiye'de satışa sunuldu.

Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre, ilk olarak 25 yıl önce yollara çıkan ve Lancia Ypsilon efsanesinin 4. neslini temsil eden model, mükemmel sürüş özelliklerinin yanında, İtalyan tasarım anlayışını başarıyla yansıtıyor.

Kalabalıktan ayrışan, farklı ve konforlu gündelik kullanım sunan bir otomobile sahip olmak isteyen otomobilseverler için tasarlanan Yeni Lancia Ypsilon, şık iç tasarımına da yansıyan, 11 farklı ve çarpıcı gövde renginin yanında sunulan Bi-colore renk seçeneğiyle de trendlere hitap ediyor. 3 kapılı görünümlü şık bir 5 kapılı küçük hatchback olan yeni Lancia Ypsilon, kaputunun altında görev yapan ekonomik ve çevre dostu motorlarıyla da rakiplerini açık ara geride bırakmaya hazırlanıyor.

Türkiye'de ikisi benzinli, biri dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulan Lancia Ypsilon ailesinin son üyesi, kendi kendine park edebilme özelliği dahil olmak üzere birçok teknolojik özelliği de kullanıcısına sunuyor. Lancia Ypsilon Türkiye'de 32 bin 300 liradan başlayan fiyatıyla satışa sunuluyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lancia'nın Mini Şehir Otomobili Ypsilon Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement