Lapseki'de Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Mevlit Okutuldu

Lapseki\'de Mevlit Okutuldu

Lapseki Belediyesi tarafından Ankara ve İstanbul’da darbe kalkışması sonucu vatan savunmasında ölen sivil ve askeri personeller için mevlid-i şerif okutuldu.

20.07.2016 10:37

Lapseki Belediyesi tarafından Ankara ve İstanbul'da darbe kalkışması sonucu vatan savunmasında ölen sivil ve askeri personeller için mevlid-i şerif okutuldu.

Lapseki Belediyesi tarafından Ankara ve İstanbul'da darbe kalkışması sonucu vatan savunmasında ölen sivil ve askeri personeller için mevlid-i şerif okutuldu. Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Gazi Süleyman Paşa camisinde okutulan mevlid-i şerif programına çok sayıda vatandaş katıldı. Yatsı namazına müteakip okunan mevlid-i şerifin ardından Müftü Remzi Karadoğan vaaz vererek cemaatle dua etti. Belediye Başkanı ve Astsubay emeklisi olan Eyüp Yılmaz açıklamasında, "Gerek askeri personel içerisinde darbe kalkışmasının seyrini değiştirmek adına kahramanca canını feda eden, gerekse vatan savunması adına kalkışmaya dur demek için şehit olan silahsız ve masum olan sivillerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün hep birlikte dua ettik. Milletimize bir daha bu karanlık günlerin yaşatılmaması adına dualar ettik. Allah bu hainlere bir daha fırsat vermesin" dedi. Namazdan sonra cemaate ikram verildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement