Lapseki'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Lapseki\'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Mal Müdürü Murat Başer Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

24.02.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Mal Müdürü Murat Başer Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mal Müdürü Murat Başer, Başkan Yılmaz'a 26. Vergi haftası amblemi taşıyan rozet ataktı. Başkan Yılmaz ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirerek, "Devletin hizmetleri yerine getirebilmesi ve sürdürülebilirliği sağlaması için muhakkak ki vergi tahsilatına ihtiyacı var. 26. Vergi Haftası münasebetiyle görevli memur arkadaşlarımız bizlere ziyarete geldi. Benim de devlete karşı ödevlerim ve sorumluluklarım var. Vergimizi ödeyebiliyorsak ve devlet otoritesi tarafından tahsilatı mümkün olduğu sürece varız. Hepimiz vergimizi devlete verdiğimiz sürece hem yerelde hem de devlet eliyle kalkınma devam edecektir. Ben vergi haftasının vatandaşların daha da bilinçlenmesi amacıyla hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement