Lapseki İlçesine 1 Milyon 200 Bin Liralık Halı Saha Yatırımı - Son Dakika
Yerel

Lapseki İlçesine 1 Milyon 200 Bin Liralık Halı Saha Yatırımı

Lapseki İlçesine 1 Milyon 200 Bin Liralık Halı Saha Yatırımı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto iş birliği ile 1 milyon 200 bin liralık halı saha yatırımı gerçekleşiyor.

19.08.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto iş birliği ile 1 milyon 200 bin liralık halı saha yatırımı gerçekleşiyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto iş birliği ile 1 milyon 200 bin liralık halı saha yatırımı gerçekleşiyor. İlçe merkezinde yer alan 25 Eylül ilköğretim Okulu, Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi, Çardak ve Umurbey beldelerine tanesi yaklaşık 300 bin liralık maliyeti olan 4 halı saha yapılıyor. Lapseki Gençlik ve Spor Müdür vekili Cihat Gündüz, halı saha çalışmalarını yerinde inceledi. Gündüz yaptığı açıklamada, "Lapseki ilçesinde yer alan 25 Eylül İlköğretim Okulu ile Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesindeki halı saha çalışmaları 2015-2016 eğitim-öğretim yılı başlangıcına yetiştirilecek. Umurbey ve Çardak beldesindeki halı saha inşası çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı bilgisi verildi. Çardak beldesindeki halı saha zemin çalışması tamamlandı. Soyunma odaları inşaatı devam ediyor" dedi. Gençlere yapılan yatırımların çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Gündüz " Devletin polisine taş atan, ambulansını yakan bir nesil eğitim ve sporla düzelebilir" şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki İlçesine 1 Milyon 200 Bin Liralık Halı Saha Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement