Rusya: ABD Özel Servisleri, Rusya Büyükelçisini Dinliyor - Son Dakika
Güncel

Rusya: ABD Özel Servisleri, Rusya Büyükelçisini Dinliyor

Rusya: ABD Özel Servisleri, Rusya Büyükelçisini Dinliyor

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD özel servislerinin Rusya'nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak'ı dinlediğini açıkladı.

21.02.2017 09:35  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD özel servislerinin Rusya'nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak'ı dinlediğini ifade ederek ABD'yi suçladı.

"DİNLEDİKLERİNİ KABUL ETTİLER"

Lavrov, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Trump'ın milli güvenlik danışmanı olarak çalışmış general Flinn'in etrafındaki skandal açığa çıkarıldığında, ABD özel servisleri anonim olsa da resmi olarak gazetecilere yaptıkları açıklamalarda Büyükelçimiz Kislyak'ın Moskova'ya Washington'da yaptıkları konusunda sunduğu raporlar dahil olmak üzere sözüm ona 'iletişimini' düzenli şekilde dinlediklerini kabul etti". dedi.

KONUŞMALAR YANLIŞ BİR ŞEKİLDE AKTARILMIŞ

Geçen hafta görevden ayrılan Flinn, Beyaz Saray'a Rusya'nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak ile kurduğu temaslar konusunda bazı ayrıntıları rapor etmediğini açıkladı. Basına sızan haberlere göre 2016 yılının Aralık ayında Flinn, Kislyak ile Rusya'ya yaptırımlarını görüştü. Kremlin, Flinn'in Kislyak ile görüştüğünü doğruladı ancak konuşmalarının yanlış bir şekilde aktarıldığını bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rusya: ABD Özel Servisleri, Rusya Büyükelçisini Dinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement