Lg'den Yeni Orta Seviye Telefon: Lg L65 - Son Dakika
Teknoloji

Lg'den Yeni Orta Seviye Telefon: Lg L65

Lg\'den Yeni Orta Seviye Telefon: Lg L65

Evleaks tarafından dün basın fotoğrafı yayınlanan LG L65 bugün resmi olarak duyuruldu.

18.04.2014 18:04
Furkan Yaldız - -

Evleaks, dün Güney Kore merkezli teknoloji devi LG'nin üzerinde çalıştığı yeni orta seviye akıllı telefonu LG L65'ün basın fotoğrafını takipçileri ile paylaşmıştı. Bugün ise LG, söz konusu cihazı resmiyete kavuşturdu. Şirketin yeni bütçe dostu akıllı telefonu Android 4.4 KitKat ön yüklü olarak geliyor.


Gelişmekte olan pazarları hedef alan LG L65, 4.3 inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. Gücünü Qualcomm'un 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 200 yonga setinden alan cihazda, 4GB dahili depolama alanı ve 1GB RAM bulunuyor. Cihazın ön tarafında 0.3MP'lik kamera yer alırken, arka tarafta ise LED flaşlı otomatik odaklama özellikli 5MP'lik kamera mevcut. MicroSD kart desteği ile hafızayı 32 GB'a kadar artırabilme imkanı vaat eden cihazın batarya değeri ise 2,100 mAh. Ayrıca LG L65'te Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi, GPS ve 3G gibi bağlantı seçenekleri de bulunuyor.


Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan LG L65, şu anda Rusya'da yaklaşık 210 dolar (RUB 7,490) fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Söz konusu cihazın diğer ülkelere gelip gelmeyeceği hakkında ise henüz bir bilgi mevcut değil.






Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg'den Yeni Orta Seviye Telefon: Lg L65 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement