Lice'de "El Emeği Göz Nuru" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Lice'de "El Emeği Göz Nuru" Sergisi

Lice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, Lice Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nu Jiyan Kadın Merkeziyle ortaklaşa düzenlediği "El Emeği Göz Nuru" sergisi açıldı.

18.06.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, Lice Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nu Jiyan Kadın Merkeziyle ortaklaşa düzenlediği "El Emeği Göz Nuru" sergisi açıldı.

Lice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen yıl sonu sergisinde konuşan Lice Belediye Başkanı Rezzan Zuğurli, kursiyerlerin bir yıl boyunca büyük özveriyle hazırladığı birbirinden güzel eserlerin sergide yer aldığını ve bu çalışmaların büyük anlamlar barındırdığını söyledi.

Lice Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhamettin Kanay ise, açtıkları kurslarda Lice ilçesinin tarihsel dokusunu, kültürünü ortaya çıkarmaya ve tanıtmaya çalıştıklarını belirtti.

Kanay, "Bizim amacımız daha çok insana ulaşmak. Bu kültürel yapımızı, dokumuzu açığa çıkararak insanlara sunmak istedik" dedi.

Serginin 2 boyunca ziyarete açık olacağı kaydedildi.

Lice İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus Polat, kurum amirleri, kurs eğitmenleri, kursiyerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lice'de 'El Emeği Göz Nuru' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement