Liceli Öğrenciler Polonya'da - Son Dakika
Yerel

Liceli Öğrenciler Polonya'da

Lice Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesinde okuyan 10 öğrenci, AB Projesi kapsamında Polonya'da yapılan "Erken Çocukluk Dönemi Staj Eğitimi" seminerine katıldı.

01.05.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lice Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesinde okuyan 10  öğrenci, AB Projesi kapsamında Polonya'da yapılan "Erken Çocukluk Dönemi Staj Eğitimi" seminerine katıldı.

Lice İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu, yaptığı açıklamada, AB Projesi kapsamında 2'si rehber öğretmeni olmak üzere toplam 4 öğretmenle birlikte öğrencileri, "Erken Çocukluk Dönemi Staj Eğitimi" seminerlerine katılmaları için Polonya'ya gönderdiklerini belirtti.

Öğretmen ve öğrencileri, mesleki bilgi, beceri, deneyim ve tecrübelerini geliştirmeleri için eğitim seminerine katılmaları için Polonya'ya gönderdiklerini dile getiren Uğurlu, şöyle konuştu:

"Bu seminere katılmanın amacı, eğitim seminerine katılan öğretmen ve öğrencilerin, seminerde staj eğitimi, öğretmen ve öğrencilerimize özellikle erken çocukluk dönemi eğitimi konularında AB ülkeleri ile ülkemizi kıyaslama ve farklılıkları yerinde görme imkanını sağlamak, mesleki açıdan da bilgi, beceri, tecrübe ve deneyimlerini arttırmaktır. .Polonya'da öğrencilerimiz, 12 günlük seminerde aldıkları eğitim sonrası Polonya'yı gezme, AB ülkelerinin tarihi, turistik yerlerini görmeleri, kentsel, kültürel ve sosyo-ekonomik yapılarını incelemeleri öğrencilerimiz açısından son derece  önemlidir. Öğrencilerimiz, gittikleri yerde gördükleri ve gezdikleri yerleri, ilçeye geldiklerinde arkadaşlarına anlatmalarını istiyorum."

Kaymakam Uğurlu, bir sonraki projelerde de diğer öğrencileri yurt dışına göndereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Liceli Öğrenciler Polonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement