Lider Bandırmaspor, Takipçisi İnegölspor'dan 3 Puan Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Lider Bandırmaspor, Takipçisi İnegölspor'dan 3 Puan Hedefliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, hafta sonunda karşılaşacağı en yakın takipçisi İnegölspor'u yenerek aradaki puan farkını açmak istiyor.

19.11.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı en yakın takipçisi İnegölspor'u yenerek aradaki puan farkını açmayı hedefliyor.

Bandırma ekibinin teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnegölspor maçı hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, bu müsabakanın çok önemli olduğunu söyledi.

Rakiplerinin puan cetvelinde ikinci sırada bulunduğunu ifade eden Çapanoğlu, "Rakibimiz iyi bir takım. İki takım da kaybetmek istemeyecek. Sahada en az hata yapanın kazanacağı bir maç olacak diye düşünüyorum. Ben oyuncularıma sezon başından beri inanıyor ve güveniyorum. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraşspor karşısında eksiklerimize rağmen maçı kazanmasını bildik" dedi.

Hedeflerinin aradaki puan farkını açmak olduğunu dile getiren Çapanoğlu, şunları kaydetti:

"Bu final maçı gibi görünüyor ama önümüzde uzun bir maraton var. İnegöl karşısında kazanma adına elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Sakat oyuncumuz yok, sadece Onur 3 maç cezalı. Pazar günü de elimizdeki oyuncu kadrosundan en hazır olanları çıkarma adına seçici olacağız. O gün sahaya çıkacak futbolcularımın, Bandırmaspor'a yakışan oyunu çıkaracaklarına inanıyorum." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Lider Bandırmaspor, Takipçisi İnegölspor'dan 3 Puan Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement