Lig Şöleni Şampiyonlar Gecesi ile Taçlanacak - Son Dakika
Güncel

Lig Şöleni Şampiyonlar Gecesi ile Taçlanacak

Lig Şöleni Şampiyonlar Gecesi ile Taçlanacak

Masa Tenisi, Satranç ve Atletizm Branşlarının şampiyonları kupalarını alacak.

09.05.2013 14:39

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayında Atletizm, Masa Tenisi ve Satranç branşlarında ilköğretim okullarına yönelik başlattığı Lig Şöleni yarın akşam (9 Mayıs Perşembe) düzenlenecek Şampiyonlar Gecesi ile taçlanacak. Lig şampiyonları, kupalarını ve sürpriz hediyelerini düzenlenecek Şampiyonlar Gecesi'nde alacak. Antikkapı Restaurant'ta 20.00'de başlayacak olan geceye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak. Ayrıca ilk üçe giren takımlar da kupa ve hediyelerini alacak.

LİG ŞÖLENİ GEBZE'DEN BAŞLADI

12 ilçeyi kapsayan Lig Şöleni 86 okul ve 600 öğrenci ile Gebze'den start aldı. Lig Şöleni boyunca okullarının başarısı için zorlu bir mücadeleye giren çocuklar sporun keyifli yanını gözler önüne serdi. İki ay süreyle Gebze ve İzmit'te Liglerin yarı final ve final müsabakaları gerçekleştirildi. Nisan ayının ortalarından itibaren ise Lig Şöleni'nin final heyecanı yaşanmaya başlandı.

ATLETİZM LİGİ FİNALİ

Atletizm Lig Finallerinde 42 şampiyon belirlenirken, erkekler bayrak yarışında Mustafa Necati Orta Okulu, kızlarda ise 60. Yıl ilköğretim Okulu birincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.

MASA TENİSİ LİGİ FİNALİ

Gebze Spor Salonu'nda yapılan Masa Tenisi Ligi'nin final müsabakalarına okulları adına öğrenciler zaferin için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Lige 1999 ve 2000 doğumlu öğrenciler katıldı. Tribünlerdeki öğrenciler de okullarını yaptıkları tezahüratlarla sürekli destekledi. Zorlu mücadelenin sonunda erkeklerde 50. Yıl İlköğretim birinci, Reysaş İlköğretim ikinci, Yeşilkent İlköğretim üçüncü ve Tahsin Tarhan İlköğretim Okulu da dördüncü oldu. Bayanlar da ise Conkbayırı İlköğretim birinci, Kroman Çelik İlköğretim üçüncü, İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim üçüncü ve Yeşilkent İlköğretim Okulu da dördüncü oldu

SATRANÇ LİGİ FİNALİ

Ligin Satranç Branşı'nın son hamlesini ise Atafen Koleji yaptı. Hasan Gemici Spor Salonu'nda yapılan Satranç Ligi final müsabakalarına 25 okul katıldı. Final müsabakalarında Derince Hikmet Uluğbay İlköğretim ikinci, İzmit Şehit Ümit Balkan İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lig Şöleni Şampiyonlar Gecesi ile Taçlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement