Likya Yolu'nda Kaybolan Ukraynalı Turist, Jandarma Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Likya Yolu'nda Kaybolan Ukraynalı Turist, Jandarma Tarafından Kurtarıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kaybolan turistten detaylar Ailesinden detaylar Jandarma ve AFAD ekiplerinden detaylar ANTALYA - Kemer ilçesinde dağda kaybolan turist, jandarma ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.

28.08.2016 13:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kaybolan turistten detaylar

Ailesinden detaylar

Jandarma ve AFAD ekiplerinden detaylar ANTALYA - Kemer ilçesinde dağda kaybolan turist, jandarma ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirova Mahallesi'nde beş yıldızlı bir otelde ailesiyle tatil yapan Ukrayna uyruklu Victor Ostapenko (20), yürüyüş yapmak için dün akşam 22.00 sıralarında Likya Yolu'na gitti.

Belli bir süre yürüdükten sonra yolunu kaybeden ve kaybolan Ostapenko, durumu 112 Acil Durum Merkezi'ne bildirdi. Olayın daha sonra Tekirova Jandarma Karakol Komutanlığı ve AFAD ekiplerine bildirilmesiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Telefon sinyalinden bulunduğu yerin tespit edilememesi sonrası pusula yolu ile aramaya devam edildi. Daha sonra kendisine telefonla ulaşılan Ostapenko, tercüman yardımı ile yeri tespit edildi. Olympos Teleferik tarafında yeri tespit edilen Ostopenko, ekipler tarafından kurtarıldı.

Likya Yolu\'nda Kaybolan Ukraynalı Turist, Jandarma Tarafından Kurtarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Likya Yolu'nda Kaybolan Ukraynalı Turist, Jandarma Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement