Limon Fiyatları Tavan Yapınca - Son Dakika
Yerel

Limon Fiyatları Tavan Yapınca

Limon Fiyatları Tavan Yapınca

Bilecik’teki lokantacılar, fiyatlarının artmasının ardından masalara limon yerine limon suyu koyarak müşterilerine ikram ediyorlar.

27.07.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'teki lokantacılar, fiyatlarının artmasının ardından masalara limon yerine limon suyu koyarak müşterilerine ikram ediyorlar.

Bilecik'te lokantacılık yapan bazı esnaflar, artan limon fiyatlarının ardında tanesi 1 TL'yi bulan limon yerine müşterilerine masalara koydukları limon suyunu ikram ediyorlar. Konu hakkında ortak bir kanıya varan lokantacılar, 3 TL'ye çorba sattıklarını ve 1 TL'lik limonu artık çorba ve salataların yanına koyamadıklarını belirterek, "Zaten maliyetler belli. Çorba 3 TL, limonunda fiyatı belli. Bazen bir çorbaya 2 parça limon verdiğimizde yarım limon ediyor, bu da 50 kuruş. Müşterilerimiz çorbadan sonra yemek yediğinde yanında ücretsiz olarak salata veriyor. Bu ücretsiz salataya 1 limon koyarsak 1 TL cepten gidiyor. Biz de bunun için masalara limon suyu koyarak, hem müşteriler istedikleri kadar sıkıyorlar, hem de bizler daha ekonomik bir durum yaşıyor" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Limon Fiyatları Tavan Yapınca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement