Lioness Hotel'de Alsaç'lı İftar - Son Dakika
Yerel

Lioness Hotel'de Alsaç'lı İftar

Lioness Hotel\'de Alsaç\'lı İftar

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Avsallar Mahallesi'nde bulunan Lioness Hotel, Antalya ve Alanya'nın tanınmış iş adamlarından TAU Turizm ve Platinum İnşaat sahibi Atilla Alsaç'ın da bulunduğu seçkin davetlilerin katıldığı iftar yemeğine ev sahipliği yaptı.

15.07.2014 22:52

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Avsallar Mahallesi'nde bulunan Lioness Hotel, Antalya ve Alanya'nın tanınmış iş adamlarından TAU Turizm ve Platinum İnşaat sahibi Atilla Alsaç'ın da bulunduğu seçkin davetlilerin katıldığı iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Otel işletmecileri Servet Çizen ve Yaşar Kayış'ın düzenlediği iftar yemeği sonrası Atilla Alsaç misafirlerine canlı performansı ile fasıl ziyafeti çekti.

Avsallar Mahallesi'nde bulunan Servet Çizen ve Yaşar Kayış'a ait Lioness Hotel, geçtiğimiz akşam Antalya ve Alanya'dan birçok iş adamının katıldığı iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Antalya ve Alanya'nın tanınmış iş adamlarından Atilla Alsaç'ın da katıldığı iftar yemeğinde birbirinden leziz yemeklerle oruçlarını açan misafirler, yemeğin ardından Atilla Alsaç'ın piyanist Sami Zor eşliğinde seslendirdiği şarkılarla unutulmaz dakikalar yaşadılar. Program sonrası albüm hazırlığında olan ve ilk klibini ise önümüzdeki günlerde Alanya'da çekmeyi planladığını belirten Alsaç müjdeyi geceye katılan konuklarla paylaştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lioness Hotel'de Alsaç'lı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement