Lise Öğrencileri Trafik Olimpiyatlarına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Lise Öğrencileri Trafik Olimpiyatlarına Katılacak

Lise Öğrencileri Trafik Olimpiyatlarına Katılacak

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Nisan ayında düzenlenecek Trafik Olimpiyatlarına başvuruda bulunacak.

01.04.2015 10:10

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Nisan ayında düzenlenecek Trafik Olimpiyatlarına başvuruda bulunacak.

Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Okul Öğrencileri Mehmet Kurtulmuş, Nedim Kurucan, ve İsmail Can Işık Nisan ayında Trafik Olimpiyatlarına başvuru yapacaklarını bu başvuru öncesi de Çan Kaymakamı Kakillioğlu'nu ziyaret ederek proje hakkında bilgi vermek istediklerini söylediler. Olimpiyatlarında 'Hevesin Olmasın Sonun' isimli projeyle gireceklerini belirten öğrenciler, Motosikletlere bilinçsiz yapılan modifiyelerin trafiğe çıkıldığında trafiğe ne tür zararlar verdiği konusundaki projeyi Kaymakam Kakillioğlu ile paylaştılar. Kaymakam Nurettin Kakillioğlu da öğrencilere, "Motosikletler üzerinde yapılan akrobasi hareketlerinin de yapılmaması gerektiği konusunda gençleri bilinçlendirmek gerekiyor. İşte o zaman gençlerin hevesleri sonları olmaz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Öğrencileri Trafik Olimpiyatlarına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement