Liseler Arası Bilgi Yarışmasında İmam-hatip Farkı - Son Dakika
Yerel

Liseler Arası Bilgi Yarışmasında İmam-hatip Farkı

Liseler Arası Bilgi Yarışmasında İmam-hatip Farkı

Hilvan’da Liselerarası bilgi yarışmasında Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

08.05.2015 14:31

Hilvan'da Liselerarası bilgi yarışmasında Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, okullar arası kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında, Hilvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Liseler Arası 9. sınıf Bilgi Yarışması düzenlendi.

Programa, eğitim konusunda desteklerini esirgemeyen Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, protokol üyeleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmaya, Hilvan Anadolu Lisesi, Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şair Nabi Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı.

Son soruya kadar Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile başa baş geçen yarışmada 20. Soruya kadar eşitlik bozulmayınca yedek sorulara geçildi. 3. Yedek soruyu doğru bilen Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri 130 puanla İlçe 1. si olurken, 120 puanla 2. Olan Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu lisesini, 90 puanla Şair Nabi Anadolu Lisesi izledi.

2011-2012 Eğitim öğretim yılında açılan İmam-Hatip Lisesi, bu yıl İlk mezunlarını veriyor. Lise kuruluşunun 4. yılında İlçe genelinde yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden söz ettirmeyi başardı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseler Arası Bilgi Yarışmasında İmam-hatip Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement