Liseli Gençler Goodyear'ın İzmit Fabrikasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Liseli Gençler Goodyear'ın İzmit Fabrikasını Ziyaret Etti

Goodyear, faaliyet gösterdiği her pazarda yürüttüğü kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkıyor.

29.05.2014 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear'ın desteğiyle yürütülen Trafikte Gençlik Hareketi kapsamında, Kocaeli'nde bulunan dört lisenin öğrencileri, Goodyear fabrikasını ziyaret ederek lastiğin trafik güvenliği açısından önemini yakından inceleme fırsatı buldu.

Goodyear, Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, Trafikte Sorumluluk Hareketi kapsamında yürütülen Trafikte Gençlik Hareketi, liseli gençlerde trafik güvenliği ve bireysel sorumluluklar konusunda farkındalığı artırmaya devam ediyor.

Goodyear, 2012 yılında hayata geçirdiği Trafikte Gençlik Hareketi kapsamında lastiğin trafik güvenliği açısından önemi ve doğru kullanımını konusunda toplumu bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Trafikte Gençlik Hareketi projesinin Kocaeli'nde uygulandığı dört liseden öğrenciler ve öğretmenleri, proje ortaklarının temsilcileriyle birlikte 13 Mayıs 2014 tarihinde Kocaeli'ndeki Goodyear fabrikasını ziyaret etme fırsatı buldu. Lastik üretim ve test süreçlerine tanık olan ziyaretçiler, trafik güvenliğinin önemli bir parçası olan lastik konusunda uzmanlara sorular yönelttiler.

Goodyear'ın desteğiyle yürütülen proje kapsamında gençlere Trafik ve İlk Yardım dersini veren öğretmenlere yönelik eğitici eğitiminin ardından, veliler, servis şoförleri ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik eğitim, farkındalık ve iletişim faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liseli Gençler Goodyear'ın İzmit Fabrikasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement