Londra-2012 - Son Dakika
Spor

Londra-2012

İngiltere'nin, Londra Olimpiyatlarında 10 metre senkronize atlamadaki madalya umudu olan Tom Daley'e, sosyal iletişim ağı Twitter'dan hakaret eden kişi gözaltına alındı.18 yaşındaki İngiliz dalgıç, takım arkadaşı Pete Waterfield ile dünkü...

31.07.2012 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin, Londra Olimpiyatlarında 10 metre senkronize atlamadaki madalya umudu olan Tom Daley'e, sosyal iletişim ağı Twitter'dan hakaret eden kişi gözaltına alındı.

18 yaşındaki İngiliz dalgıç, takım arkadaşı Pete Waterfield ile dünkü atlamasında dördüncü olduktan sonra, kendisine Twitter'dan gönderilen mesajları paylaştı.

Daley'e gönderilen mesajda,"Babanı hayal kırıklığına uğrattın, umarım bunun farkındasın" ifadesi yer aldı. Olayın ardından İngiliz polisinin mesajın sahibi 17 yaşındaki bir kişiyi gözaltına aldığı açıklandı.

Daley babasını geçen yıl beyin kanserinden kaybetmişti. Olimpiyat Oyunlarından önce Tom Daley, "Babam bana her zaman ilham kaynağı olmuştur. Burada babam ve kendim için mücadele edeceğim" demişti.

Twitter'dan Daley'e hakaret eden kişi daha sonra, "Sadece kazanmamızı istiyordum, özür dilerim, biraz kızdım, Tom özrümü kabul et" diye yazdı.

İlk üç atlayış sonrası ilk sırada bulunan Daley ve Waterfield, dördüncü atlayışlarında hata yapmış ve yarışmayı podyumun dışında tamamlamıştı.

Muhabir: Aslı Aral

Yayıncı: Hüseyin Doğru - LONDRA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Londra-2012 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement